12 жовтня 2024 року студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» стали учасниками заходу «Діалоговий майданчик «Освіта – громада – влада»: досвід співпраці у Вінницькій міській територіальній громаді».

Зустріч відбулася в HUB «Місто змістів».

Щира вдячність спікерам:

Юрію Глущуку – керівнику відділу розвитку громадянського суспільства КП «Інститут розвитку міст» Вінницької міської ради,

Сергію Проценку – заступникові голови правління ГО «Центр Поділля-Соціум»,

Альоні Мартинюк – менеджерці проєктів ГО «Центр Поділля-Соціум»

та здобувачам освіти, які сповнили міський хаб зацікавленою тишею, доречними запитаннями, дружнім спілкуванням, новими ідеями!

Зустріч стала практичним продовженням навчальної дисципліни «Інститути громадянського суспільства в сучасній Україні». Історія створення хабу «Місто змістів», напрями діяльності, знакові події та реалізовані проєкти переконують, що конструктивний діалог громади і влади – це запорука результативної взаємодії.

На додачу учасники заходу отримали численні кейси з життя громадської організації як соціально відповідальних особистостей та команди однодумців. Доречно відзначити й партнерство Вінницької академії безперервної освіти та «Центру Поділля-Соціум» у реалізації проєктів «Центр освіти дорослих Вінницької міської громади», «Реінтеграція ветеранів/ветеранок війни та членів їх сімей через створення освітніх можливостей».

А ще приємно, що Юрій Глущук та Альона Мартинюк – випускники спеціальності «Публічне управління та адміністрування» нашої академії! Пишаємось і раді співпраці!











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу