8 червня 2023 року відбулося засідання Ради стейкхолдерів КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», до участі в якому долучилися викладачі кафедри управління та адміністрування.

Під час роботи відбулось обговорення та аналіз освітньо-наукової програми «Публічне управління та адміністрування» підготовки здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування». Учасники працювали над розробкою стратегії та рішень, спрямованих на покращення освітнього процесу, передбаченого названою програмою, вносились пропозиції щодо її удосконалення.

Під час виступів директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА Буняк Володимир Володимирович та директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА Задорожна Ольга Іванівна запропонували продовжити пошук шляхів оптимальної співпраці між академією, зокрема й кафедрою управління та адміністрування, та роботодавцями, а також визначили подальшу стратегію діяльності Академії із врахуванням тенденцій ринку праці відповідно до Стратегії розвитку Вінницької області. Зустріч завершилася підписанням угод про співпрацю.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу