12 вересня 2024 року команда КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» взяла участь у квесті національної ідентичності «Нескорена молодь».

Організатор події – Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації спільно з Громадською радою при облдержадміністрації.

Учасниками заходу стали здобувачі освіти 8 закладів вищої освіти Вінницької області.

Наша команда достойно представила академію. Як найвагоміші результати участі відзначимо перемогу в номінації «Перша допомога» та згуртованість, справжню командну єдність, наполегливість, цілеспрямованість, з якою наші юнаки й дівчата пройшли цей квест.

Учасники вправлялись у розбиранні та збиранні зброї, виявляли вибухонебезпечні предмети, надавали першу медичну допомогу, виконували фізичні нормативи та надівали спорядження, розпалювали багаття без сірників та розглядали питання екологічної безпеки, розшифровували слова й відгадували музичні композиції, викривали фейки й пригадували історію.

Особливо цінно, що в заході взяли участь представники всіх спеціальностей:

Яцюк Андрій та Островська Ганна (спеціальність «Психологія»),
Тагеєв Валентин і Ніколаєць Юлія (спеціальність «Публічне управління та адміністрування»),
Романюк Ілля та Котляр Анастасія (спеціальність «Екологія»).

Дякуємо кожному і кожній!

А також слова вдячності адміністрації академії, завідувачам кафедр та навчально-методичних відділів спеціальностей за добре організовану роботу з студентською громадою, активне сприяння у підготовці до квесту.

Разом ми непереможні!










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу