8 та 9 червня на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» відбувся 12-годинний тренінг з розвитку емоційного інтелекту на тему «Застосування емоційного інтелекту в різних сферах життя».

Автором та незмінною тренеркою курсу є Лариса Анатоліївна Києнко-Романюк – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування.

Захід об'єднав дорослих людей різного віку, статі та професійної зайнятості. Під час роботи учасники досліджували основи емоційного інтелекту в особистому житті та його вплив на професійне зростання. Особливу увагу приділили інструментам та технікам розвитку емоційного інтелекту, практичним завданням, вправам та ігровим методикам.

Учасники отримали знання та практичні навички, які допоможуть їм ефективніше управляти своїми емоціями, покращити міжособистісні стосунки та досягати успіхів у професійній діяльності.

Навчальний курс організовано Вінницькою академією безперервної освіти у співпраці з громадською організацією «Центр Поділля-Соціум» у форматі реалізації проєкту «Центр Освіти Дорослих Вінницької громади», за підтримки DVV International Ukraine.






 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу