23 лютого 2024 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу, Студентська Рада КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» організувала захід до другої річниці від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України. Були запрошені студенти комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж».

На початку зустрічі Дрозд Тетяна Михайлівна (декан факультету публічного управління, соціальних та природничих наук) та Стречень Антоніна Володимирівна розповіли студентам гуманітарно-педагогічного коледжу про академію, про традиції студентського самоврядування нашого закладу.

Олексій Карпович Струкевич (завідувач кафедри філології та гуманітарних наук) провів екскурсію музеєм освіти Вінниччини. Разом зі студентами згадували історичні події, які передували повномасштабному вторгненню росії в Україну, обговорювали і усвідомлювали головні наративи другої річниці війни. Обговорили наслідки злочинних дій путінської росії, зокрема, проблеми продовольчої безпеки у світі та загрози голоду в низці країн.

У другій половині зустрічі студенти взяли участь у майстер-класі по виготовленню паракордового браслету, який провела Дзигаленко Людмила Миколаївна (старший викладач кафедри педагогічних наук, професійної та початкової освіти). Гусєв Віктор Григорович (завідувач відділу військово-патріотичного виховання, основ здоров’я та фізичної культури) розповів про застосування паракордового браслету військовослужбовцями.

У ці дні українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до війни. Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії.

Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам. Перемога буде за нами! Слава Україні!









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу