22 лютого 2024 року на базі Херсонського національного технічного університету в онлайн-форматі відбулася І-а науково-практична конференція за міжнародною участю «Сучасні стратегії сталого розвитку держави та суспільства: наукові горизонти та перспективи».

Учасниками й учасницями конференції стали майже 150 науковців. Серед них представники Івано-Франківщини, Київщини, Чернівців, Миколаєва, Херсона, Львова, Маріуполя, Вінниці, Одеси, Полтави, Дніпра, Чернігова, Тернополя, Харкова, а також колеги з Польщі, Словаччини та Німеччини.

У роботі конференції від кафедри управління та адміністрування КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» взяв участь доцент П. Кухарчук, який виступив з вітальним словом на пленарному засіданні та продовжив роботу в секції, на якій озвучив подані тези за темою «Адміністрування соціально-правового захисту працівників освіти».

Учасники й учасниці конференції щиро дякували за запрошення організаторам, відзначили важливість проведення таких наукових заходів в умовах широкомасштабної війни, запевнили що вітчизняні наукові розробки та наукові здобутки наших західних колег неодмінно набудуть практичної значущості і принесуть перемогу нашій країні!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу