У липні 2024 року у Вінницькому міському хабі «Місто змістів» був проведений другий етап «Комунікаційної майстерні «Влада – Ветерани»

Проєкт мав на меті поліпшити ефективність комунікації, порозуміння, взаємодії між співробітниками/цями департаментів Вінницької міської ради, ветеранами та їхніми родинами.

Проєкт ініційований та реалізований у співпраці представників влади та інститутів громадянського суспільства: команди Департаменту кадрової політики Вінницької міської ради, Інституту громадських ініціатив Вінниччини, ГО «ІНГРІВ» та ГО «Освітній простір 2.0».

Складовими проєкту стали:

• тренінг з психологічної стійкості, який допоміг учасникам/цям зміцнити особисті кордони та підготуватися до різних викликів у роботі;

• два тренінги з розвитку комунікаційних навичок для донесення своєї думки і аргументації;

• симуляційна коопераційна гра «Світ Громад», яка сприяє розумінню різних ролей у суспільстві.

Саме на цьому етапі до роботи приєднались ГО «Центр Поділля-Соціум» та Ліга Молодих Майстрів гри «Світ Громад». Координатором Ліги є декан факультету публічного управління, соціальних та природничих наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Тетяна Дрозд. Так, у форматі управлінського ігрового моделювання викладачі і студенти академії долучаються до значущих соціальних проєктів нашого міста!

Приємно відзначити, що в ігрових сесіях взяли участь і випускники академії, які тепер працюють в органах місцевого самоврядування.

Проєкт народився за результатами воркшопу «Від ідеї до впливу» у межах проєкту «Спільно», що впроваджується Фондом громади «Подільська громада» в межах проєкту «Посилення українських фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. Мотта та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського починку Єднання» ІСАР Єднання.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу